Έρικσον σε Φέργκιουσον: «Άντε γ@@@σου, τι έχεις πάθει;»

Σαν σήμερα το 2001 ο Σβεν Γκόραν Έρικσον αναλάμβανε τα ηνία της εθνικής Αγγλίας. Ο Σουηδός τεχνικός δούλεψε με τη χρυσή γενιά των ‘00s έως τον Ιούλιο του 2006 αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο…


Κατά τη διάρκεια των ημερών του στον πάγκο των «τριών λιονταριών», έντονες υπήρξαν οι διαμάχες του με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με τον ίδιο να αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες μέσα από πρόσφατη συνέντευξή του στους «Times».

Ο 72χρονος κόουτς αντιμετώπιζε συχνά προβλήματα με τον εμβληματικό μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος για ένα διάστημα τα είχε βάλει μαζί του για τη χρησιμοποίηση του Γουέιν Ρούνεϊ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα!


«Όταν ο Φέργκιουσον είχε νεύρα μαζί μου, με καλούσε στο κινητό τις πρώτες πρωινές ώρες. Και η συζήτηση δεν ξεκίναγε ευχάριστα! Οι πρώτες ατάκες που βγαίναν από το στόμα του ήταν… "θα σε σκοτώσω" ή "τελείωσες"»

«Σε ένα από τα πολλά περιστατικά με τον Ρούνεϊ, ήταν δυσαρεστημένος που τον είχα επιλέξει να αγωνιστεί γιατί ήθελε εκείνη την περίοδο να τον ξεκουράσουμε. Με απείλησε με τον τρόπο που σας προανέφερα αλλά εγώ εκπροσωπούσα την Εθνική Αγγλίας. Δεν με ενδιέφερε. Οπότε του απάντησα με ένα: Άντε γ@@@σου, τι έχεις πάθει;» τα λόγια του.

Δημοσίευση σχολίου