Euro 2004: Ο Ισπανός που έβγαλε 28.050€ από το χαμένο πέναλτι του Μπέκαμ με τους Πορτογάλους

Ο Πάμπλο Καράλ είναι ο άνθρωπος που χάρηκε περισσότερο με το χαμένο πέναλτι του Ντέιβιντ Μπέκαμ απέναντι στους Πορτογάλους στα προημιτελικά του Euro 2004. Και όχι, τα λεφτά δεν προήλθαν από το στοίχημα…

Βρες ΕΔΩ τη σελίδα μας στο Facebook!

Δεν είναι μόνο οι Έλληνες που πανηγύρισαν έξαλλα σε εκείνο το τουρνουά λόγω της κατάκτησης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από την αρμάδα του Ότο Ρεχάγκελ. Είχαν κι άλλοι τα τυχερά τους, όπως για παράδειγμα ο Ισπανός, Πάμπλο Καράλ.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας είχε βρεθεί στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας για να παρακολουθήσει από κοντά τον προημιτελικό ανάμεσα στην οικοδέσποινα Πορτογαλία και την Αγγλία. Κανονική διάρκεια και παράταση ολοκληρώθηκαν με σκορ 2-2 και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου οι «γηπεδούχοι» εξασφάλισαν το εισιτήριο για τα ημιτελικά επικρατώντας με 6-5.

Ο Μπέκαμ ανέλαβε το πρώτο χτύπημα για τα «τρία λιοντάρια». Και αντί η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα, έφτασε στα χέρια του Καράλ, ο οποίος καθόταν στο πέταλο πίσω από την εστία. Στην 17η σειρά…

Τις επόμενες μέρες αποφάσισε να βγάλει την περίφημη «Roteiro» σε δημοπρασία. Την ανέβασε στο «eBay», μάζεψε 97 προσφορές και τελικά εισέπραξε 28.050€ από έναν Καναδό φαν του ποδοσφαίρου.

Αργότερα παραχώρησε πάντως συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «AS», μη δείχνοντας απόλυτα ικανοποιημένος από τα χρήματα που εισέπραξε: «Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα ένα μεγαλύτερο ποσό».

Τα στιγμιότυπα του αγώνα - Στο 15:50 το χαμένο πέναλτι του «Μπεκς»

Δημοσίευση σχολίου