Τσιάρτας: «Η Σεβίλλη ήθελε τον Καραπιάλη αλλά πήρε εμένα έπειτα από… υπόδειξη σερβιτόρου»

Μιας και διανύουμε μέρες καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ας θυμηθούμε με ποιον τρόπο έστρεψε η Σεβίλλη το βλέμμα της στον Βασίλη Τσιάρτα πριν τον κάνει δικό της το καλοκαίρι του 1996.


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε το 2017 στην «El Pais», ο λόγος της πρώτης επίσκεψης των Ανδαλουσιανών στην Ελλάδα ήταν ο τότε άσος του Ολυμπιακού, Βασίλης Καραπιάλης.

«Τα παλιά γκαρσόνια ξέρουν» αναφέρει o Ορφέας Περίδης σε ένα από τα ομορφότερα τραγούδια του. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση έπεσε 100% μέσα…

«Έμαθα μετά από καιρό ότι η Σεβίλλη είχε έρθει στην Ελλάδα για τον Καραπιάλη, ο οποίος έπαιζε την περίοδο εκείνη στον Ολυμπιακό. Ένα βράδυ πήγαν οι εκπρόσωποι της ομάδας σε εστιατόριο να γευματίσουν και εκεί τους άκουσε ένας σερβιτόρος…»

«Τους είπε να ρίξουν μια ματιά και σε έναν πιτσιρικά που έπαιζε στην ΑΕΚ. Έτσι άρχισαν να με παρακολουθούν και με έκλεισαν. Όταν πήγα στη Σεβίλλη δεν ήξερα τίποτα για την ομάδα. Το μόνο που γνώριζα ήταν που βρίσκεται στο χάρτη και ότι είχε παίξει εκεί ο Μαραντόνα» τα λόγια του.

Δημοσίευση σχολίου