Αναλαμβάνοντας τον Ολυμπιακό στο Championship Manager 01/02

Ακριβώς 23 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που κυκλοφόρησε το κορυφαίο ποδοσφαιρικό video game!


Κάθε χρόνο και καλύτερο το Football Manager. Κανείς δεν αντιλέγει αλλά… η πρώτη αγάπη δεν ξεχνιέται! Ο πρόγονός του, δηλαδή το Championship Manager, μετρά πλέον δύο δεκαετίες... και κάτι από την ημέρα που συστήθηκε στους απανταχού virtual προπονητές και το γεγονός ότι οι servers του είναι ακόμα ενεργοί αποδεικνύει τη διαχρονικότητά του!

Για τους νεότερους οπαδούς της «ιδέας» που λέγεται CM, κυκλοφορούν πλέον δωρεάν νέες έκδοσεις με πιο πρόσφατα ή και τωρινά ρόστερ των ομάδων. Μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν πατώντας ΕΔΩ!!!

Για τους πιο ρομαντικούς είναι βέβαια δεδομένο ότι οι σημερινοί «αστέρες» δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους Μαξίμ Τσιγκάλκο, Το Μαδέιρα, Τσέρνο Σάμπα, Τιτζάνι Μπαμπαγκίντα, Ανατόλι Τοντόροφ, Έφαν Εκόκου, Τόντον Ζόλα Μουκόκο, Ταρίμπο Γουέστ και τους υπόλοιπους θρύλους…

Η συγκεκριμένη έκδοση έγινε ιδιαίτερα αγαπητή και στην Ελλάδα, καθώς έδινε τη δυνατότητα στους φίλους της - τότε - Α' Εθνικής να δοκιμάσουν τις προπονητικές τους ικανότητες στον πάγκο ελληνικής ομάδας. Ο Ολυμπιακός είχε την τιμητική του, αφού το ρόστερ της σεζόν 2001-02 ήταν γεμάτο παιχταράδες, έτοιμους για ερυθρόλευκες διακρίσεις...

Στο YouTube έχουν αναρτηθεί δύο βιντεάκια από τον κανάλι του «Footballing Dad», μέσα από τα οποία γίνεται παρουσίαση του παιχνιδιού αλλά και πρoτάσεις βελτίωσης του Ολυμπιακού με στόχο την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής!

Αναλαμβάνοντας τον Ολυμπιακό στο Championship Manager 01/02:



Σχετικές φωτογραφίες:



Δημοσίευση σχολίου