Ο Έσε και οι 12 «ερυθρόλευκοι» που έπαιξαν στην Εθνική Αργεντινής

Ο Σαντιάγκο Έσε βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα του Χαβιέ Μασεράνο για την πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων με αντίπαλο το Μαρόκο.


Σε ένα περιπετειώδες παιχνίδι που ξεκίνησε στις 16:00 και ολοκληρώθηκε... τέσσερις ώρες αργότερα, ο μέσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για 71 λεπτά και αντικαταστάθηκε από τον Εζεκιέλ Φερνάντεζ. Η «Αλμπισελέστε» ηττήθηκε με σκορ 2-1 αλλά λίγο έλειψε να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας στο 16ο λεπτό των καθυστερήσεων (!) χάρη σε ένα τρελό γκολ του Μεδίνα που πανηγυρίστηκε έξαλλα. 

Το γκολ της Αργεντινής που ακυρώθηκε:


Το τέρμα ακυρώθηκε ωστόσο μέσω VAR, τη στιγμή που οι επίσημοι φορείς είχαν ενημερώσει πως το ματς έχει λήξει. Για περίπου δύο ώρες άπαντες νόμιζαν ότι το τελικό σκορ ήταν το ισόπαλο 2-2, μέχρι που ο διαιτητής αποφάσισε να δώσει εντολή επιστροφής των παικτών στο γήπεδο για να παιχτούν τα τρία επιπλέον λεπτά που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα λόγω εισβολής οπαδών. Με λίγα λόγια... φιάσκο!

Προσεγγίζοντας ωστόσο το θέμα με μια πιο... ερυθρόλευκη ματιά που αφορά τον Έσε και μόνο, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στους δώδεκα ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην Εθνική Αργεντινής και έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό. Το παράδοξο της λίστας είναι βέβαια ότι σε αυτή δεν βρίσκεται το όνομα του Τσόρι Ντομίνγκεζ, τη στιγμή που φιγουράρουν σε αυτή ονόματα όπως αυτά των Χάρα και Κοστάντζο…

Χουάν Χιλπμέρτο Φούνες: 4 Συμμετοχές

Γκαμπριέλ Σούρερ: 14 Συμμετοχές

Λουτσιάνο Γκαλέτι: 12 Συμμετοχές

Φερνάντο Μπελούτσι: 6 Συμμετοχές

Κρίστιαν Λεντέσμα: 4 Συμμετοχές

Χεσούς Ντάτολο: 3 Συμμετοχές

Αριέλ Ιμπαγάσα: 1 Συμμετοχή

Φράνκο Κοστάντζο (T): 1 Συμμετοχή

Χαβιέ Σαβιόλα: 40 Συμμετοχές

Φράνκο Χάρα: 4 Συμμετοχές

Εστεμπάν Καμπιάσo: 52 Συμμετοχές


Φρανσίσκο Ορτέγκα: 1 Συμμετοχή

Δημοσίευση σχολίου