Όταν ο Πέδρο Άλβες έπαθε πλάκα με τον Εμρέ Μορ...

Τη θέση του αθλητικού διευθυντή στον Ολυμπιακό αναμένεται να πάρει άμεσα ο Πέδρο Άλβες, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε σε ανύποπτο χρόνο μια ωραία ιστορία με πρωταγωνιστή έναν πρώην άσο των ερυθρόλευκων…


Ο 40χρονος Πορτογάλος εργάστηκε την τελευταία πενταετία στην Εστορίλ επέχοντας το ίδιο πόστο και επισκέφτηκε τις προηγούμενες ημέρες την Ελλάδα για να συζητήσει τους όρους της συνεργασίας του με την πειραϊκή ΠΑΕ, η οποία αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Η συγκεκριμένη εξέλιξη θα επιφέρει αλλαγές στο οργανόγραμμα του συλλόγου, αφού ο Αντόνιο Κορδόν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε διαφορετική βάση.

Θα αναλάβει δηλαδή συντονιστικό ρόλο σε Ολυμπιακό, Νότιγχαμ Φόρεστ και Ρίο Άβε, κάτι που έχει δοκιμάσει με επιτυχία και στο παρελθόν σε γκρουπ ομάδων κινεζικής ιδιοκτησίας, τρέχοντας ταυτόχρονα ζητήματα που αφορούσαν τις Γρανάδα (Ισπανία), Πάρμα (Ιταλία), Τοντέλα (Πορτογαλία) και Τσόνγκινγκ Λιφάν (Κίνα).

Επιστρέφοντας στον Πέδρο Άλβες, ο ίδιος δεν διστάζει κατά καιρούς να μιλά για τις εμπειρίες του στο χώρο του ποδοσφαίρου. Μια από τις ιστορίες που μοιράστηκε έχει πρωταγωνιστή τον 26χρονο νυν άσο της Φενέρμπαχτσε, Εμρέ Μορ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό – χωρίς επιτυχία – το πρώτο εξάμηνο του 2020:

«Όταν εργαζόμουν ως σκάουτερ στην Μπράγκα είχα ταξιδέψει στο εξωτερικό για να παρακολουθήσω από κοντά έναν Δανό κεντρικό αμυντικό, ονόματι Αντρέας Μάξο. Πήγα λοιπόν στη Δανία Φεβρουάριο μήνα και θυμάμαι είχε πολύ κρύο»

«Παρακολουθούσα το παιχνίδι πίνοντας τσάι αλλά μετά από 20-25 λεπτά κατάλαβα ότι το βλέμμα μου έπεφτε συνέχεια αλλού και συγκεκριμένα σε έναν βραχύσωμο μεσοεπιθετικό που έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο γήπεδο»

«Ήταν ο Εμρέ Μορ, ο Τούρκος! Τότε έπαιζε στη Νόρντζελαντ και στο τέλος της σεζόν πήρε μεταγραφή για την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Είχαμε κάνει προσφορά για να τον αγοράσουμε αλλά η συμφωνία χάλασε για 500 χιλιάδες ευρώ. Πήγα λοιπόν να δω έναν παίκτη και τελικά έτρεξα διαδικασίες για έναν άλλο…»

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό video:

Δημοσίευση σχολίου