Κοστίνια: Σε λίστα του «FourFourTwo» με φθηνούς δεξιούς μπακ για το FM24

Πορτογαλικό πρωτάθλημα δεν πολυβλέπουμε και έτσι ρίξαμε μια ματιά στον κόσμο του Football Manager για να γνωρίσουμε καλύτερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.


Ερυθρόλευκος με κάθε επισημότητα είναι από σήμερα ο Κοστίνια. Η συγκεκριμένη μεταγραφή έχει ως γνωστόν κλείσει από το χειμώνα, με τους Πειραιώτες να βγάζουν από τα ταμεία τους το ποσό των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων ενώ η Ρίο Άβε διατηρεί ως ποσοστό μεταπώλησης το υπόλοιπο 30%.

Πρόκειται για 24χρονο δεξιό μπακ που μετρά 121 επίσημα παιχνίδια με τον σύλλογο στον οποίο δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Έχει καταγράψει συμμετοχές με όλα τα ηλικιακά κλιμάκια της εθνικής Πορτογαλίας (σ.σ. εκτός της αντρικής) και σύμφωνα με τους γνώστες του FM, αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας στο πασίγνωστο παιχνίδι προπονητικής.

Η καρτέλα του Κοστίνια στο FM24


Σε λίστα που δημοσίευσε το «FourFourTwo» πριν λίγους μήνες, συγκαταλέγεται ανάμεσα σε 30 ονόματα παικτών που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση και η μεταγραφή τους δεν απαιτεί πακτωλό χρημάτων για να ολοκληρωθεί.

Υ.Γ. Για κάποιο λόγο φιγουράρει πάνω από τα ονόματα των εν λόγω ποδοσφαιριστών μια φωτογραφία του Κίνι από την περίοδο που αγωνιζόταν στο ισπανικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Γρανάδα…

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τη λίστα

Δημοσίευση σχολίου