Λαμία-Ολυμπιακός: Με σημαντικές απουσίες και στόχο… να μην την ξαναπατήσει

Στο ΔΑΚ Λαμίας δοκιμάζεται σήμερα (17:00) ο Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.


Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δίνει το τελευταίο της παιχνίδι πριν από το ζευγάρωμα με τη Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Conference League, με τον Ισπανό τεχνικό να αφήνει εκτός αποστολής τους Φορτούνη, Κάρμο, Ορτέγκα και Τσικίνιο, με τον τελευταίο να προφυλάσσεται καθώς βρίσκεται στο όριο καρτών. Εκτός για άλλη μια φορά και οι Αλεξανδρόπουλος-Ντόι.

Απών φυσικά ο τιμωρημένος Ποντένσε, τη στιγμή που ο Όρτα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε την τελευταία βδομάδα και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Διαθέσιμοι και οι Ναβάρο, Καμπράλ, Μπιανκόν.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να συνεχίσει ο Τζολάκης που δείχνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ισπανού προπονητή. Η αμυντική τετράδα θα στελεχωθεί από τους Κίνι, Ρίτσαρντς, Άμπι και Ρέτσο ενώ μπροστά τους θα βρίσκονται οι Έσε, Καρβάλιο, Ζέλσον και Μασούρας. Στην επίθεση δεν αποκλείεται να ξαναδούμε το δίδυμο Γιόβετιτς-Ελ Καμπί.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου προέρχεται από τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια των πλέι-οφ αλλά παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο την προηγούμενη αγωνιστική στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ (3-1), όπου και προηγήθηκε στο έβδομο λεπτό και κράτησε το προβάδισμα ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Στοιχηματικά το παιχνίδι δεν προσφέρει ιδιαίτερες ευκαιρίες. Το αντίστοιχο ματς της κανονικής περιόδου ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0 για την ομάδα της Φθιώτιδας, γεγονός που δεν αφήνει στους Πειραιώτες περιθώρια εφησυχασμού. Το διπλό από ημίχρονο σχηματίζει μια αξιοπρεπή απόδοση και μπορεί να χρησιμεύσει ως σημείο σε κάποιο παρολί.

Η πρόταση της ημέρας:

Ημίχρονο/Τελικό: 2/2 (1.82)

Δημοσίευση σχολίου