Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Φουλ ροτέισον από Μεντιλίμπαρ, ξεκούραση για τους Φορτούνη-Κάρμο-Ρόντινεϊ

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (20:30) ο ελλιπής Ολυμπιακός για την 6η αγωνιστική της διαδικασίας των πλέι-οφ της Super League. Αποκλειστικός στόχος η νίκη που θα διατηρήσει τους ερυθρόλευκους στο κυνήγι του πρωταθλήματος.


Οι Πειραιώτες έγραψαν ιστορία με την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε στο Europa Conference League, η οποία εξασφάλισε την πρώτη συμμετοχή του συλλόγου σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Άκρως αντίθετη η ψυχολογική κατάσταση του «Δικεφάλου», ο οποίος δεν ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπριζ και αφοσιώνεται πλέον αποκλειστικά στη μάχη του εγχώριου τίτλου.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, κάτι που φάνηκε και με την ανακοίνωση της αποστολής. Η λίστα δεν περιέχει τα ονόματα του Φορτούνη, του Κάρμο και του Ρόντινεϊ για λόγους ξεκούρασης ενώ απόντες για διαφορετικούς λόγους ο καθένας είναι και οι Αλεξανδρόπουλος, Μπιανκόν, Καμπράλ.

Ο ήρωας της Πόλης, Κωσταντής Τζολάκης, αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι κάτω από τα δοκάρια ενώ φαβορί για την τετράδα της άμυνας μοιάζουν αυτή τη στιγμή οι Κίνι, Ρίτσαρντς, Άμπι και Ρέτσος. Ιμπόρα, Όρτα, Καρβάλιο είναι τα φαβορί για τον άξονα ενώ η επιθετική διάταξη ενδέχεται να συμπληρωθεί από τους Ποντένσε, Ζέλσον και Γιόβετιτς.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός αποστολής. Αλλαγές στο αρχικό σχήμα αναμένονται και από τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος καλείται και ο ίδιος να διαχειριστεί τις δυνάμεις του ρόστερ του μετά την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της βδομάδας που ολοκληρώνεται.

Από στοιχηματικής άποψης, αξίζει να στηριχτεί ο άσος λόγω της ψυχολογικής κατάστασης των δύο ομάδων. Ο Θεσσαλονικείς προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την απογοήτευση του ευρωπαϊκού αποκλεισμού, τη στιγμή που οι παίκτες του Ολυμπιακού θα γνωρίσουν την αποθέωση από το κοινό τους για το επίτευγμα της Πέμπτης.

Η πρόταση της ημέρας:

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: 1 (2.19)

Δημοσίευση σχολίου