Άρης-Ολυμπιακός: Με επιστροφές αλλά και νέες απουσίες για το διπλό στο «Βικελίδης»

Στην έδρα του Άρη δοκιμάζεται σήμερα (19:30) ο Ολυμπιακός για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.


Οι Πειραιώτες προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με τον ΠΑΟΚ (2-1), η οποία τους κράτησε στη μάχη του τίτλου. Για να εξαργυρωθεί ωστόσο το αποτέλεσμα απέναντι στο «Δικέφαλο», απαιτείται ακόμη μια επικράτησε απέναντι στην έτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης που ηττήθηκε το βράδυ της Κυριακής (21/4) από την ΑΕΚ με ανατροπή και σκορ 2-1.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επανέφερε στην αποστολή τους Φορτούνη-Κάρμο-Ρόντινεϊ που απουσίασαν απέναντι στον ΠΑΟΚ αλλά άφησε εκτός τους Όρτα, Ρέτσο, Ρίτσαρντς, Άμπι και Αλεξανδρόπουλο, πιθανώς για λόγους που αφορούν το ροτέισον που «τρέχει» ο Βάσκος λόγω των επερχόμενων αναμετρήσεων με την Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Conference League.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι με τον Τζολάκη κάτω από τα γκολπόστ. Ρόντινεϊ, Ορτέγκα, Κάρμο και Ντόι μοιάζουν φαβορί για το κέντρο της άμυνας. Έσε και Καρβάλιο θα μπορούσαν να συνθέσουν το δίδυμο του άξονα, με τους Φορτούνη, Ποντένσε, Γιόβετιτς και Ελ Καμπί να θέτουν υποψηφιότητα για τις θέσεις της επίθεσης.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, ο Απόστολος Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ανσαριφάρντ και Βερστράτε που συμπλήρωσαν κάρτες. Με προβλήματα τραυματισμών ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με την ΑΕΚ οι Μορόν και Νταρίντα. Αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Στοιχηματικά επιλέγουμε το συνδυασμό του διπλού με το ενδεχόμενο οι ερυθρόλευκοι να πετύχουν δύο ή περισσότερα γκολ. Βαθμολογικό κίνητρο υφίσταται μόνο για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα απώλειας βαθμών αν θέλουν να ελπίζουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η πρόταση της ημέρας:

Άρης-Ολυμπιακός: 2 & Over 1.5 (1.75)

Δημοσίευση σχολίου