Ολυμπιακός-Λαμία: Με συνταγή… ΠΑΟΚ κόντρα στους Φθιώτες

Τη Λαμία υποδέχεται σήμερα (17:00) ο Ολυμπιακός για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.


Μετά το πολύ άσχημο αποτέλεσμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη (1-1) που ελαχιστοποίησε τις όποιες ελπίδες για κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι ερυθρόλευκοι είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στις νίκες για να διεκδικήσουν το στόχο της τρίτης θέσης που εξασφαλίζει τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καλείται ωστόσο να διαχειριστεί ταυτόχρονα το ρόστερ του με τρόπο τέτοιο, που θα του επιτρέψει να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή εικόνα στο ζευγάρι των αναμετρήσεων με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League. Η πρώτη αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για τη Μ. Πέμπτη (2/5) ενώ η ρεβάνς για τις 9 Μαΐου.

Κατά συνέπεια, ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει μια ενδεκάδα που θα μοιάζει αρκετά με αυτή που επιστράτευσε στο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (2-1) την περασμένη Κυριακή, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι Κάρμο, Γιόβετιτς, Ορτέγκα, Ιμπόρα και Ντόι. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Τζολάκης και η αμυντική τετράδα θα στελεχωθεί από τους Κίνι, Ρίτσαρντς, Άμπι, Ρέτσο. Έσε, Όρτα, Καρβάλιο, Ποντένσε, Μασούρας και Ναβάρο μοιάζουν φαβορί για τις μεσοεπιθετικές θέσεις.

Η Λαμία προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ (1-1), φτάνοντας με αυτό το αποτέλεσμα στον πρώτο της βαθμό στη διαδικασία των πλέι-οφ. Αμαράλ και Σλίφκα δεν βρίσκονται στη διάθεση του Λεωνίδα Βόκολου, αφού αμφότεροι αντίκρυσαν την κόκκινη κάρτα ενώ κίτρινες συμπλήρωσε ο Στάνκο.

Στοιχηματικά το παιχνίδι δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον. Για «Fun Bet» θα μπορούσε ίσως να αποτελέσει επιλογή ο καταλογισμός ενός πέναλτι, κάτι που συνέβη στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα.

Η πρόταση της ημέρας:

Καταλογισμός Πέναλτι: Ναι (2.50)

Δημοσίευση σχολίου