Άστον Βίλα-Ολυμπιακός: Στο Μπέρμιγχαμ για να κρατήσει ζωντανό το όνειρο εν όψει Φαλήρου

Την Άστον Βίλα αντιμετωπίζει σήμερα (22:00) ο Ολυμπιακός για το πρώτο από τα δύο παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του Europa Conference League.


Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στην Αγγλία για το ραντεβού με την ιστορία, προερχόμενοι από το εντός έδρας 4-1 επί της Λαμίας, στο οποίο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε τη δυνατότητα να προβεί σε εκτεταμένο ροτέισον για να διατηρήσει φρέσκους τους παίκτες που πρόκειται να ρίξει στην αποψινή μάχη.

Ο Βάσκος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του με μοναδικές απουσίες αυτές των τιμωρημένων Μασούρα και Ντόι. Ο πρώτος συμπλήρωσε κάρτες στο «Σουκρού Σαράτσογλου» απέναντι στο Φενέρμπαχτσε. Ο δεύτερος αποβλήθηκε στο ίδιο παιχνίδι και για το λόγο αυτό κλήθηκε στην αποστολή ο νεαρός στόπερ και πρωταθλητής Ευρώπης με την Κ19, Βασίλης Πρεκατές.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, τα κουκιά είναι λίγο έως πολύ μετρημένα. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τζολάκης ενώ η τετράδα της άμυνας θα στελεχωθεί από τους Ρόντινεϊ, Ορτέγκα, Κάρμο και Ρέτσο. Ιμπόρα, Έσε και Τσικίνιο μοιάζουν φαβορί για τον άξονα ενώ οι τρεις θέσεις της επίθεσης θα καλυφθούν από τους Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Καμπί.

Από τη μεριά των γηπεδούχων, ο Ουνάι Έμερι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον βασικό τερματοφύλακα Ντίμπου Μαρτίνες. Ο Αργετινός έχει συμπληρώσει κάρτες ενώ κάνει αγώνα δρόμου για τo Καραϊσκάκη αφού αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού στο μηρό. Αμφίβολος και ο Τίλεμανς που απέφυγε τη θλάση και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Στοιχηματικά, το παιχνίδι μοιάζει κατάλληλο για ποντάρισμα στα γκολ. Έντεκα από τα δώδεκα τελευταία ματς με γηπεδούχο την Άστον Βίλα ολοκληρώθηκαν επαληθεύοντας το όβερ. Προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση μπορεί να βοηθήσει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει σκοράρει σε πέντε από τα έξι παιχνίδια που έχει δώσει στο Conference League.

Η πρόταση της ημέρας:

Άστον Βίλα-Ολυμπιακός: Over 2.5 (1.72)

Δημοσίευση σχολίου