Βόλος-Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στο Πανθεσσαλικό με σύμμαχο τον κόσμο

Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τη σεζόν 2024-25 δίνει το Σάββατο (20:00) ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενείται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από το Βόλο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League.


Δυόμισι μήνες μετά την κατάκτηση του Conference League, οι ερυθρόλευκοι εισέρχονται στη νέα αγωνιστική περίοδο ανανεωμένοι και με στόχο τη νίκη που θα τους βάλει με το δεξί στη μάχη για την κατάκτηση του εγχώριου τίτλου.

Περισσότεροι από 5.000 φίλοι των Πειραιωτών έχουν ήδη κλείσει εισιτήριο για να παρακολουθήσουν τη νέα version της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος δεν μπορεί στις υπηρεσίες στους τραυματίες Ρέτσο-Ντάνι Γκαρθια αλλά και στον Αντώνη Παπακανέλλο λόγω ίωσης.

Από την άλλη, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι «πιτιρικάδες» Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Μπακούλας, Μουζακίτης και Κωστούλας, οι οποίοι και έδειξαν εξαιρετικά δείγματα γραφής κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, αυτή αναμένεται να στελεχωθεί από τους Τζολάκη, Ροντινεϊ, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Ντόη, Έσε, Τσικίνιο, Ζέλσον, Βέλντε και Γιάρεμτσουκ.

Όσον αφορά τα τελευταία νέα των Θεσσαλών, ο Χοακίν Γκόμεζ ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας της Μαγνησίας χωρίς να υπολογίζει στους Κόβατς και Ντε Καμπς, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ενώ εκτός έμειναν επίσης οι νεαροί Τριανταφύλλου, Νταϊλάνι και Λυκουρίνος.

Στοιχηματικά, αξίζει το ποντάρισμα στην επικράτηση του Ολυμπιακού μέσα από ένα παιχνίδι που θα παράξει τουλάχιστον τρία τέρματα. Το συγκεκριμένο combo έχει επαληθευτεί σε τρεις από τις συνολικά έξι περιπτώσεις που οι Πειραιώτες έχουν αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Βόλο για το πρωτάθλημα.

Η πρόταση της ημέρας:

Βόλος-Ολυμπιακός: 2 & Over 2.5 (1.70)

Δημοσίευση σχολίου