Λαμία-Ολυμπιακός: Να μη την πατήσει όπως το Γενάρη…

Στο ΔΑΚ Λαμίας δοκιμάζεται σήμερα (19:30) ο Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.


Στο πρώτο ματς του 2024 και συγκεκριμένα στις 3 Ιανουαρίου, οι ερυθρόλευκοι με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στο τιμόνι, ταξίδεψαν στο «Αθανάσιος Διάκος» και ηττήθηκαν (1-0) για πρώτη φορά στην ιστορία τους από τη Λαμία στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Ένα αποτέλεσμα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια της σεζόν και αποδείχθηκε ως μια από τις απώλειες που στοίχισε τον περυσινό τίτλο.

Φέτος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να αποφύγει αντίστοιχο κάζο και καταστρώνει τα πλάνα του με τον Ρέτσο να παραμένει… στα πιτς. Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του ο Κάρμο ενώ σε αυτή υπάρχουν και οι νεαροί Κωστούλας-Μουζακίτης.

Ο Κάρμο δεν αποκλείεται μάλιστα να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, με τον Βάσκο τεχνικό να σκέφτεται να χρησιμοποιήσει και τον έτερο αριστεροπόδαρο στόπερ του ρόστερ που ακούει στο όνομα Πιρόλα. Κατά συνέπεια, μια πιθανή ενδεκάδα θα μπορούσε να στελεχωθεί από τους Τζολάκη, Ρόντινεϊ, Ορτέγκα, Κάρμο, Πιρόλα, Ντόη, Έσε, Τσικίνιο, Ζέλσον, Βέλντε, Ελ Κααμπί.

Με πλήρη αποστολή κατεβαίνει στο ματς η Λαμία, αφού ο Μάριος Σατσιάς υπολογίζει στις επιστροφές των Ραντόνια, Αντράντε κι ανακοίνωσε αποστολή 21 ατόμων. Ο Έλληνας τεχνικός έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα με 4 βαθμούς στις πρώτες δύο πρώτες - εκτός έδρας - αγωνιστικές απέναντι σε ΑΕΚ (1-1) και Παναιτωλικό (1-0) και στοχεύει σε θετικό αποτέλεσμα και απέναντι στους Πειραιώτες.

Στοιχηματικά το παιχνίδι έχει μια κάποια αξία αν «παντρέψουμε» το διπλό του Ολυμπιακού με το όβερ. Το συγκεκριμένο combo έχει επαληθευτεί σε έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια που διεξήχθησαν στο ΔΑΚ μεταξύ των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα.

Η πρόταση της ημέρας:

Λαμία-Ολυμπιακός: 2 & Over 2.5 (1.65)

Δημοσίευση σχολίου