Μαζεύει βαθμούς αλλά παραμένει «άχρωμος»

Με το αγχωτικό 2-1 επικράτησε ο Ολυμπιακός της Καλλιθέας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη 2η αγωνιστική της Super League.


  • Τα πρώτα επίσημα γκολ των Βέλντε-Γιάρεμτσουκ χρειάστηκαν οι ερυθρόλευκοι για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας των Νοτίων Προαστίων. Ο Νορβηγός άνοιξε το σκορ στο 14’ ύστερα από όμορφη ασίστ του Ορτέγκα ενώ ο Ουκρανός φορ ήταν αυτός που καθόρισε το παιχνίδι σκοράροντας για το 2-1 προ κενής εστίας στο 79ο λεπτό της συνάντησης.
  • Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι είχαν φέρει το ματς στα ίσα, με τον Ουλντρίκις να σκοράρει υποδεχόμενος την μπάλα ανάμεσα στα στόπερ του Ολυμπιακού. Πιρόλα και Μπιανκόν δεν κατάφεραν να ανακόψουν την προσπάθεια του υψηλόσωμου Λετονού, ο οποίος νίκησε τον Τζολάκη και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.
  • Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πλήρωσαν στο συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού το γεγονός ότι εμφανίστηκαν νωχελικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ενώ ειδικά στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου η άμυνα έμοιαζε ανήμπορη να «καθαρίσει» φαινομενικά απλές φάσεις.
  • Ψάχνοντας για διακριθέντες μπορεί κανείς να σταθεί στο πρώτο ημίχρονο του Βέλντε, ο οποίος αποτέλεσε την μοναδική – σοβαρή – απειλή για την αντίπαλη εστία ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Έσε στο διάστημα που παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο.
  • Ο Αργεντινός μέσος αποχώρησε από το γήπεδο με τη συμπλήρωση 49 αγωνιστικών λεπτών λόγω μυϊκής ενόχλησης και η απώλειά του επηρέασε αρκετά τη λειτουργία των Πειραιωτών στο χώρο του άξονα. Παρά ταύτα, θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του Στάμενιτς που τον αντικατέστησε. Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε άλλωστε το γκολ του Γιάρεμτσουκ.
  • Το ντεμπούτο του πραγματοποίησε σήμερα και ο Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος πέρασε στη θέση του Μπιανκόν αλλά είναι εμφανές ότι λείπουν από την ομάδα οι Φορτούνης-Ποντένσε-Όρτα που είχαν τη δυνατότητα να «ξεκλειδώνουν» αντίστοιχες άμυνες κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν. Η μεσοεπιθετική ενίσχυση κρίνεται απαραίτητη και αναμένεται να υλοποιηθεί μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Μέχρι τότε άπαντες στο λιμάνι πορεύονται με το 2x2…

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς:

Τζολάκης (Τ), Ρόντινεϊ, Ορτέγκα, Πιρόλα, Μπιανκόν (69’ Ντάνι Γκαρθία), Ντόη, Έσε (49’ Στάμενιτς), Τσικίνιο (69’ Γιάρεμτσουκ), Ζέλσον, Βέλντε (69’ Μασούρας), Ελ Κααμπί

Τα στιγμιότυπα:

Δημοσίευση σχολίου