Ολυμπιακός-Καλλιθέα: Για το 2/2 στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν

Την Καλλιθέα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» υποδέχεται τη Δευτέρα (20:30) ο Ολυμπιακός για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.


Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της προηγούμενης εβδομάδας στο Βόλο με σκορ 2-0, οι ερυθρόλευκοι σκοπεύον να διπλασιάσουν τις νίκες τους στο φαληρικό γήπεδο, εκεί όπου αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 25.000 υποστηρικτές τους.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον τραυματία Ρέτσο αλλά και τους Κουτσίδη, Κωστούλα, Παπακανέλλο, Μουζακίτη και Μπακούλα που ταξίδεψαν στο Μαρακανά για το Διηπειρωτικό Κύπελλο Κ20.

Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μπιανκόν που αντιμετώπισε ενοχλήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, χωρίς ωστόσο να κρίνεται βέβαιη η συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα. Σε αυτή αναμένεται να βρεθούν οι Τζολάκης, Ρόντινεϊ, Ορτέγκα, Πιρόλα, Ντόι, Έσε, Στάμενιτς, Τσικίνιο, Ζέλσον, Βέλντε, Ελ Κααμπί.

Θετικό αποτέλεσμα απέσπασε η Καλλιθέα στην έδρα του Λεβαδειακού (0-0). Ένα παιχνίδι που σηματοδότησε την επιστροφή της ομάδας στα «σαλόνια» του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από 18 χρόνια. Ο σύλλογος των Νοτίων Προαστίων θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη στον Πειραιά, με τον Μάσιμο Ντονάτι να μην υπολογίζει ωστόσο στον Τζιάνι αλλά και τον πρώην αστέρα του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά.

Στοιχηματικά το παιχνίδι δεν προσφέρεται για σοβαρά πονταρίσματα. Αντ’ αυτού αξίζει να ρίξει κανείς μια ματιά στην προϊστορία, η οποία περιλαμβάνει τρία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες στο νέο Καραϊσκάκης. Τα δύο εξ αυτών διεξήχθησαν για το πρωτάθλημα και ολοκληρώθηκαν με σκορ 2-1 υπέρ των γηπεδούχων. Έτσι για Fun Bet...

Η πρόταση της ημέρας:

Ακριβές Σκορ: 2-1 (12.50)

Δημοσίευση σχολίου