Άρης-Ολυμπιακός: Με αλλαγές και πίεση στο πρώτο σοβαρό τεστ της σεζόν

Τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αντιμετωπίζει απόψε (20:00) ο Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.


Οι Πειραιώτες καλούνται να αφήσουν πίσω τους την γκέλα της προηγούμενης Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Φάληρο (0-0) αλλά και την κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν στο σύνολο των πρώτων επίσημων αγώνων.

Για το λόγο αυτό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ετοιμάζει συγκεκριμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, βάζοντας στο κόλπο παίκτες που μέχρι σήμερα, είτε δεν έχουν χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας είτε δεν έχουν πάρει ακόμη λεπτά συμμετοχής (Ντάνι Γκαρθία).

Εκτός αποστολής για ακόμη ένα ματς έμειναν οι τραυματίες Μασούρας-Ρέτσος αλλά και οι νεαροί Κωστούλας, Μουζακίτης, Μπάκουλας, Παπακανέλλος και Κουτσίδης. Όσον αφορά την ενδεκάδα, αυτή ενδέχεται να στελεχωθεί από τους Τζολάκη, Ροντινεϊ, Ορτέγκα, Κάρμο, Ντόη, Έσε, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Βέλντε, Ζέλσον και Ελ Κααμπί.

Οι κιτρινόμαυροι προέρχονται από ήττα στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ (3-2) και μετρούν μέχρι στιγμής δύο ισοπαλίες και μόλις μια νίκη στην έδρα του Πανσερραϊκού (0-1). Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Χουάνκαρ αλλά και Ούγκο Μάγιο που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε. Εκτός ο τιμωρημένος Σουλεϊμάνοφ και ο τραυματίας Φαμπιάνο.

Στοιχηματικά, το αμφίσκορο πληρώνει αρκετά καλά αν αναλογιστεί κανείς ότι το σημείο έχει επαληθευτεί σε 10 από τις τελευταίες 12 αναμετρήσεις που διεξήχθησαν στο Χαριλάου μεταξύ των δύο ομάδων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Θα προτιμηθεί…

Η πρόταση της ημέρας:

Άρης-Ολυμπιακός: GG (1.90)

Δημοσίευση σχολίου