Ο Ολιβέιρα ζητά αυτόγραφο από τον Μουρίνιο... 20 χρόνια πριν κατακτήσουν μαζί το Conference League

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος ευτύχησε κατά τη διάρκεια της καριέρας του να δει πολλά από τα παιδικά του όνειρα να γίνονται πραγματικότητα.


Ο 32χρονος Πορτογάλος μέσος ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού έχει ήδη καταγράψει ένα εξάμηνο πέρασμα από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2019. 

Μετρά 17 συμμετοχές με την Εθνική της χώρας του ενώ έχει διαγράψει μια σπουδαία καριέρα, αγωνιζόμενος σε ομάδες όπως οι Πόρτο, Ναντ, Ρόμα και Γαλατασαραϊ, με τους Τούρκους να τον αποδεσμεύουν το βράδυ της Τετάρτης (4/9).

Το απόλυτο highlight της καριέρας του είναι φυσικά η κατάκτηση του Conference League με τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο (2022). Ο έμπειρος άσος υπήρξε από πιτσιρικάς μεγάλος φαν του συμπατριώτη προπονητή του, κάτι που αποκάλυψε στα 59α γενέθλια του «Special One» ανεβάζοντας τις παρακάτω φωτογραφίες στο Instagram.

Ο 10χρονος Σέρτζιο Ολιβέιρα απεικονίζεται συνοδευόμενος από τη μητέρα του να αποσπά αυτόγραφο από τον τότε προπονητή της Πόρτο. Η μοίρα τους έφερε 20 χρόνια αργότερα να γράφουν ιστορία μαζί στη Ρώμη, κάτι που είχε άλλωστε προβλέψει η μητέρα του σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μουρίνιο:

Δεν είχα δει ποτέ αυτές τις φωτογραφίες πριν τις ανεβάσει ο Σέρτζιο. Όταν ήμουν στο Πόρτο ήταν ένα παιδί που έπαιζε στους δρόμους. Θυμάμαι τη μητέρα να λέει ότι μια μέρα θα έπαιζε για μένα. Του είπα να συνεχίσει να προπονείται σκληρά….

Οι σχετικές φωτογραφίες


Δημοσίευση σχολίου