Ολυμπιακός-Ατρόμητος: Ψάχνει νίκη ηρεμίας πριν από Μπράγκα-ΠΑΟ

Τον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» υποδέχεται σήμερα (18:00) ο Ολυμπιακός για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.


Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης στα τελευταία τρία παιχνίδια τους, αφού μετά την εντός έδρας ισοπαλία από τον Παναιτωλικό (0-0) ακολούθησαν δύο απανωτές εκτός έδρας ήττες απέναντι σε Άρη (2-1) και Λιόν (2-0).

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καταστρώνει τα πλάνα του για ακόμα ένα ματς χωρίς τον τραυματία Γιώργο Μασούρα ενώ με θλάσεις θα απουσιάσουν τις επόμενες βδομάδες και οι Πιρόλα-Ζέλσον Μάρτινς. Αντίθετα, ο Ρέτσος έχει επιστρέψει με καλή εμφάνιση στη Γαλλία αλλά μοιάζει υπερβολική η δεύτερη συνεχόμενη χρησιμοποίησή του μετά από τέτοιο διάστημα απουσίας.

Κατά τα λοιπά, ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να αφήσει στην άκρη το 3-5-2 της Λιόν, επιστρέφοντας στο αγαπημένο του 4-3-3. Μια πιθανή ενδεκάδα θα μπορούσε να ξεκινήσει με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Κάρμο, Ντόη, Κοστίνια, Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Έσε, Στάμενιτς και Ολιβέιρα ενδέχεται να συνυπάρξουν στον άξονα και Βέλντε, Γουίλιαν, Ελ Κααμπί στην επίθεση.

Από την άλλη, οι Περιστεριώτες κατεβαίνουν στο Φάληρο χωρίς τον τραυματία Καρλίτος αλλά και τους Μουντές-Τζοβάρα. Αγωνιστικά η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενη από τρεις συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης (1-2 εκτός), Λαμία (4-2 εντός) και Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδας (1-2 εκτός).

Στοιχηματικά το παιχνίδι προσφέρεται για κόντρα αλλά σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει με κάποιον τρόπο να αρπάξει το τρίποντο θα υπάρξουν έντονοι τριγμοί σε όλα τα επίπεδα. Πάμε με το κίνητρο των γηπεδούχων, σε ένα ματς που δύσκολα θα ανοίξει όσον αφορά το σκορ. Εξάλλου το σύνολο των τριών νικών που σημείωσαν φέτος οι Πειραιώτες στο πρωτάθλημα ήρθε με Under 3.5 γκολ.

Η πρόταση της ημέρας:

Ολυμπιακός-Ατρόμητος: 1 & Under 3.5 (1.91)

Δημοσίευση σχολίου