Ολυμπιακός-Παναιτωλικός: Με Γουίλιαν-Ολιβέιρα και σύμμαχο την παράδοση

Τον Παναιτωλικό υποδέχεται σήμερα (18:30) ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.


Οι Πειραιώτες συγκατοικούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον ΠΑΟΚ, αφού κατέγραψαν τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές πριν από τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Σήμερα ο «Δικέφαλος» αναμετράται με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και θεωρητικά οι ερυθρόλευκοι έχουν μια πρώτη ευκαιρία να απολαύσουν μόνοι τους το «ρετιρέ» σε περίπτωση επικράτησης απέναντι στους Αγρινιώτες.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συμπεριέλαβε στην αποστολή για πρώτη φορά τους Γουίλιαν και Σέρτζιο Ολιβέιρα. Αμφότεροι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Αντίθετα εκτός με προβλήματα τραυματισμών έμειναν οι Μασούρας-Ρέτσος. Μια πιθανή ενδεκάδα θα μπορούσε να στελεχωθεί από τους Τζολάκη, Ρόντινεϊ, Ορτέγκα, Κάρμο, Πιρόλα, Έσε, Στάμενιτς, Τσικίνιο, Ζέλσον, Βέλντε και Ελ Κααμπί.

Στον αντίπαλο πάγκο, ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπακάκη και Παντελάκη καθώς αμφότεροι ταλαιπωρούνται από μικροενοχλήσεις. Σημειώνεται ότι ο Παναιτωλικός προέρχεται από την πρώτη του νίκη στη σεζόν, επικρατώντας πριν τη διακοπή του Πανσερραϊκού με σκορ 3-0.

Στο παρελθόν ο Ολυμπιακός έχει υποδεχθεί 16 φορές τους Αγρινιώτες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας κερδίσει το σύνολο των εν λόγω παιχνιδιών. Τις τέσσερις τελευταίες φορές ωστόσο ο Παναιτωλικός ηττήθηκε έχοντας βρει δίχτυα. Ο συνδυασμός άσσου και αμφίσκορου τριπλασιάζει το όποιο ποντάρισμα.

Η πρόταση της ημέρας:

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός: 1 & GG (3.00)

Δημοσίευση σχολίου