Ολυμπιακός-Μπράγκα: «Πάνοπλος» για την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της σεζόν

Την Μπράγκα των Καρβαλιάλ-Όρτα-Μπρούμα υποδέχεται απόψε (19:45) ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.


Χωρίς απουσίες καταστρώνει τα πλάνα του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος είδε με ικανοποίηση τους Μασούρα, Ζέλσον Μάρτινς και Πιρόλα να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και να τίθενται στη διάθεσή του.

Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν την Κυριακή στις νίκες απέναντι στον Ατρόμητο με σκορ 2-0 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος αλλά στην Ευρώπη προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα στη Λιόν με σκορ 2-0 για την πρεμιέρα του Europa League, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ανάγκη επικράτησης επί των Πορτογάλων.

Στα της ενδεκάδας, είναι σχεδόν δεδομένο ότι ο Βάσκος τεχνικός θα αφήσει στην άκρη το 3-5-2 της Γαλλίας, επιστρέφοντας στο κλασικό 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τζολάκης και η τετράδα της άμυνας αναμένεται να στελεχωθεί από τους Κάρμο, Ρέτσο, Ορτέγκα, Κοστίνια (σ.σ. τα πήγε περίφημα με τον Ατρόμητο). Έσε, Μουζακίτης, Τσικίνιο μοιάζουν φαβορί για τον άξονα ενώ για την τριάδα της επίθεσης έχουν προβάδισμα οι Ρόντινεϊ, Μασούρας και Ελ Κααμπί.

Όσον αφορά την Μπράγκα, ο Κάρλος Καρβαλιάλ  δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σαλασάρ, Ολιβέιρα, Μπαμπού και Μουτίνιο, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Αντίθετα, οι πρώην ερυθρόλευκοι Όρτα-Μπρούμα θα βρίσκονται στην ενδεκάδα, με τον δεύτερο να πρωταγωνιστεί στην εντός έδρας νίκη της ευρωπαϊκής πρεμιέρας, «σφραγίζοντας» με δύο γκολ την ανατροπή επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ (2-1) στα τελευταία λεπτά της συνάντησης (88’ και 90+5’).

Στοιχηματικά το παιχνίδι είναι ανοικτό σε κάθε πρόβλεψη. Η επιλογή να σκοράρει ο Ολυμπιακός δύο φορές μοιάζει ωστόσο ικανοποιητική, τουλάχιστον από πλευράς απόδοσης. Σημειώνεται πως οι Πειραιώτες σκόραραν πέρυσι σε καθένα από τα εννέα εντός έδρας παιχνίδια που έδωσαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σε έξι από αυτά «μάτωσαν» μάλιστα τα αντίπαλα δίχτυα τουλάχιστον δύο φορές.

Η πρόταση της ημέρας:

Ολυμπιακός- Over 1.5 γκολ: 2.07

Δημοσίευση σχολίου