Ολυμπιακός-Λεβαδειακός: Επιστροφή στη δράση με υποχρέωση νίκης

Το πρωτάθλημα ξεκινά και πάλι μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (16:00) τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική.


Χωρίς τους Ζέλσον Μαρτίνς και Γουίλιαν κατεβαίνουν οι Πειραιώτες στο σημερινό ματς. Οι δύο άσοι προέρχονται από μικροπροβλήματα τραυματισμών και προφυλάσσονται για να είναι απόλυτα έτοιμοι για το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης (24/10) με τη Μάλμε για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Εκτός και ο Γιαζίτσι, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε στο πρόσφατο φιλικό με τον Ατρόμητο στου Ρέντη, σημειώνοντας και το μοναδικό γκολ της συνάντησης (1-0). Επιπλέον, εντύπωση προκαλεί η απουσία του Πασχαλάκη αλλά και η πρώτη φετινή παρουσία του Ανδρούτσου σε αποστολή επίσημου αγώνα.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσανατολίζεται σε μια ενδεκάδα με τον Τζολάκη κάτω από τα γκολπόστ και τους Κάρμο, Ρέτσο, Κοστίνια και Ορτέγκα στην αμυντική τετράδα. Έσε, Μουζακίτης και Τσικίνιο μοιάζουν φαβορί για τον άξονα ενώ η επιθετική τριάδα αναμένεται να στελεχωθεί από τους Βέλντε-Κωστούλα-Ελ Κααμπί.

Στην αντίπερα όχθη, ο Λεβαδειακός παραμένει χωρίς νίκη μετά την επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκομιδή 4 βαθμών. Στη σημερινή συνάντηση ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Κωστή και των τραυματιών Μπάλτσι-Εραμούσπε.

Φτάνοντας στη στοιχηματική πρόταση, ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο απώλειας βαθμών και η λογική λέει πως θα προσπαθήσει να «καθαρίσει» νωρίς, εν όψει και της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κρατάμε την πιθανότητα να κερδίσουν οι ερυθρόλευκοι και στα δύο ημίχρονα.

Η πρόταση της ημέρας:

Ολυμπιακός: Να κερδίσει και στα δύο ημίχρονα (2.32)

Δημοσίευση σχολίου