Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Για το ιδανικότερο κλείσιμο πριν τη διακοπή

Με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο αναμετράται απόψε (20:30) ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.


Με δύο σημαντικές απουσίες ανακοινώθηκε το Σάββατο η αποστολή των ερυθρόλευκων, αφού σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των Τσικίνιο και Γουίλιαν, οι οποίοι αποκόμισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών από την εντός έδρας νίκη (3-0) με την Μπράγκα για το Europa League.

Και αν για τον Γουίλιαν δεν υπήρχαν έτσι κι αλλιώς βάσιμες πιθανότητες για χρησιμοποίησή του στο αρχικό σχήμα, δεν ισχύει το ίδιο για τον Τσικίνιο, του οποίου τη θέση αναμένεται να καλύψει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με έναν εκ των Μασούρα (στη θέση πίσω από τον Ελ Κααμπί), Ολιβέιρα (σε ρόλο οκταριού με τον Μουζακίτη μπροστά του) και Ντόη (σε ρόλο εξαριού με τους Έσε, Μουζακίτη μπροστά του).

Κατά τα λοιπά, ο Βάσκος αναμένεται να εμπιστευτεί σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες που ξεκίνησαν και στο ματς της Πέμπτης. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τζολάκης, με τους Κάρμο, Ρέτσο, Ορτέγκα και Κοστίνια να απαρτίζουν την αμυντική τετράδα. Έσε και Μουζακίτης θα συνθέσουν δίδυμο στο κέντρο, με τον Μασούρα να μοιάζει φαβορί για τη θέση πίσω από τον Ελ Κααμπί. Ρόντινεϊ και Ζέλσον θα αναλάβουν τα «φτερά» της επίθεσης.

Στα του Παναθηναϊκού, ο Ντιέγκο Αλόνσο ψάχνει νίκη επανεκκίνησης μετά την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ (2-0) και την αναπάντεχη ισοπαλία στην έδρα της Μπάνια Λούκα (1-1) για το Conference League. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δέχεται έντονη κριτική για την προβληματική εκκίνηση στη σεζόν ενώ για το αποψινό ντέρμπι δεν θα έχει στη διάθεση του μόνο τον τιμωρημένο από την πράσινη διοίκηση, Γιώργο Βαγιαννίδη.

Στοιχηματικά, κάθε ντέρμπι μοιάζει ανοιχτό σε κάθε πρόβλεψη. Πηγαίνοντας ωστόσο με τη λογική και την πρόσφατη προϊστορία, συμπεραίνει κανείς πως από τις πέντε πιο πρόσφατες συναντήσεις που διεξήχθησαν με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, οι τέσσερις ολοκληρώθηκαν με 2-3 τέρματα.

Η πρόταση της ημέρας:

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: 2-3 γκολ (1.98)

Δημοσίευση σχολίου